『恩友之光』基督徒网络交流论坛

搜索

查章节:  
查经文:

『灵修』Home or Homeless? —— 到来与离去(1)

『灵修日记』Home or Homeless? —— 到来与离去(1)

姊妹对我说:“有时候我真想问你:你到底是什么样的人呀?!”

我岂不也总是这样问我自己吗?

我到底是什么样的人?

我渴望为别人挑起责任的担子,但我发现自己只是上帝用祂的手托着的一个软弱无力的婴孩而已。

我渴望在一个温柔的怀抱中痛快地撒一次娇、发一通牢骚,但我宁愿她将她的温柔留给别人,因为我不配。

我真的不配。我根本不配被爱,但却被许多人爱 —— 对于人,对于基督,都是如此。

我渴望有一个属于自己的梦,但我却从来没有安稳地睡着过。

上帝不是我的梦,而我,却是祂的。

Home or Homeless?

Part I

A sister asks me, what are you on earth?!

Time and time again I ask myself.

Who and what am I?

I want turn my hand to people's life but my life is turned to by God's hand as a baby boy.

I want to be a peevish boy if when I am cherished by a kind woman but I would rather lose it for I am not worthy.

I am really not worthy to be loved but I am really loved by them, by those people as well as Christ.

I am a man who wants to have his dream but has never dreamt.

God is not my dream but I am His.

I thank you, Jesus. Amen.

Right~~
Who am I ?
我是谁,我为了什么活,曾经告诉过主,主啊,我为你而活,可是,我没有做到,失望过,绝望过,放弃过,但也回来过,可现在呢,一切还是那样,生活永远没有在变,变来自自己的内心···
我不配被主爱,但我不可以放弃,也不能没有主爱;但我又无法使自己怎么改变··郁闷!