『恩友之光』基督徒网络交流论坛

搜索

查章节:  
查经文:

[求助]哪位的英语好帮助翻译一下,谢谢!

The Gift

Forgive is a word I am learning
If only to pass the time
I love you for all your weakness
I love you for all your lies
Will you grow
Will you understand
The damage you caused in time
The past is behind we are facing
A punishment for the crime

The gift you gave me
Our sweet encounter
Became so fragile and flew with the night
I will be witness
I will not falter
Till we are risen again to the light

Would you forgive me
My heart was broken
But I will mend I will be as before
Just give me one chance
To make it better
Uhh let me be yours

Without you I'm weak and I'm listless
Without you I find I'm blind
I watch you alone, are you dreaming
Of happines left behind
Do you drift in your heart at night
Walk through the rooms of your mind
Open the door I'll be waiting
Remember this is your life

礼物 (恩赐)

我正在学习原谅(宽恕),即使仅仅为了消磨时间,我爱你,因你一切的缺点。我爱你,因你一切的谎言。你将会成长,你能理解吗?造成伤害你的理由,忘记过去,我们正面临着一个对于犯罪的惩罚。你所赐给我的礼物,我们甜蜜的相遇,变得如此的脆弱,象长了翅膀飞向黑夜,我将见证,我必不动摇,直到我们再次如灯点亮(守望者醒起)为止。请你原谅我好吗?我的心都碎了。但是我将悔改,我将一如从前,只要再给我一次机会,开始好转。还有,使我成为你的!没有你,我是软弱的,也是无精打采的。没有你,我感觉我是瞎眼的。我单单仰望你,、、、、、穿过你心灵的空间,打开门,我会一直等待,记住,这就是你的生命!

呵呵呵,大有人才,感谢神的恩典。

以下是引用思乡在2009-6-5 0:41:00的发言:

礼物 (恩赐)

我正在学习原谅(宽恕),即使仅仅为了消磨时间,我爱你,因你一切的缺点。我爱你,因你一切的谎言。你将会成长,你能理解吗?造成伤害你的理由,忘记过去,我们正面临着一个对于犯罪的惩罚。你所赐给我的礼物,我们甜蜜的相遇,变得如此的脆弱,象长了翅膀飞向黑夜,我将见证,我必不动摇,直到我们再次如灯点亮(守望者醒起)为止。请你原谅我好吗?我的心都碎了。但是我将悔改,我将一如从前,只要再给我一次机会,开始好转。还有,使我成为你的!没有你,我是软弱的,也是无精打采的。没有你,我感觉我是瞎眼的。我单单仰望你,、、、、、穿过你心灵的空间,打开门,我会一直等待,记住,这就是你的生命!

非常感谢你!!!

现在看了歌词的意思应该是不属于基督赞美音乐,而是属于爱情的故事了!我说的对不对呀?

不太清楚,圣经中也有(雅歌)这一卷吧。描写恋情来形容信徒与主之关系的。不过我的翻译很不准确,仅作为参考!